Jamrolletjes met kwark
Ingrediënten
Bereidingswijze Jamrolletjes met kwark
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Klop met de mixer de eieren met de suiker en vanillesuiker in 5 min. tot een luchtige, bleekgele crème die als een dik lint van de gardes loopt. Spatel de bloem er luchtig door.
Stap 2
Schenk het beslag op een met bakpapier beklede bakplaat en strijk uit tot een rechthoekige lap van 1 cm dik.
Stap 3
Bak de biscuit in de oven in 8-10 min. lichtbruin en gaar. Steek een satéprikker in het midden van de biscuit. Als deze er droog uitkomt, is de biscuit gaar.
Stap 4
Stort de biscuitbodem op de theedoek. Trek voorzichtig het bakpapier van de bodem. Rol de biscuitbodem vanaf de lange kant met behulp van de theedoek voorzichtig op. Laat de biscuit opgerold in de theedoek afkoelen.
Stap 5
Rol het deeg weer terug en bestrijk met de kwark en frambozenjam. Snijd de zijkanten mooi bij en rol weer op. Laat de rol verpakt in vershoudfolie 1 uur rusten in de koelkast.
Stap 6
Snijd de rol in 12 mooie jamrolletjes en leg ze op een schaal.
Aanvullende benodigdheden
- - mixer
- - bakplaat met bakpapier
- - satéprikker
- - schone theedoek
- - vershoudfolie
Voedingswaarden
- Energie57 kcal
- Eiwit2 g
- Koolhydraten10 g
- Vet1 g