Jacked potato met gehakt
Ingrediënten
Bereidingswijze Jacked potato met gehakt
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Boen de aardappelen schoon onder stromend water en dep ze droog.
Stap 2
Wrijf de aardappelen in met de helft van de olijfolie en leg ze op de bakplaat in de oven. Rooster de aardappelen in circa veertig minuten gaar.
Stap 3
Verwarm de rest van de olijfolie in een hapjespan en bak het gehakt rul. Schep de ui, knoflook en paprika erdoor en bak drie minuten zachtjes mee.
Stap 4
Strooi het paprikapoeder en de rozemarijn erover en schep de stukjes tomaat erdoor. Sprenkel er twee eetlepels water over.
Stap 5
Laat alles een kwartier maximaal zachtjes sudderen tot het gehakt omhuld is door een dikke tomatensaus.
Stap 6
Serveer de aardappelen op borden. Snijd de aardappelen in de lengte diep, duw ze wat open en vul ze met het gehaktmengsel.
Stap 7
Strooi de kaas erover. Lekker met een groene salade.
