Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Italiaanse traybake met tomaat, worst en kikkererwten
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Italiaanse traybake met tomaat, worst en kikkererwten
Stap 1
Verwarm de oven voor (elektrisch 200°C, hetelucht 180°C).
Stap 2
Halveer de braadworsten. Pel de ui en snijd in parten. Snijd de paprika’s in de lengte open, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in halve ringen.
Stap 3
Verdeel de worst, rode ui en paprika over een bakplaat en verdeel hier 2 el olijfolie over. Rooster het geheel ca. 25 minuten in de oven en schud regelmatig om.
Stap 4
Giet de kikkererwten af, spoel kort en laat goed uitlekken. Voeg de kikkererwten en de Mutti Polpa toe aan de bakplaat en hussel alles door elkaar. Bestrooi het geheel met zout en peper en rooster nog 30 minuten in de oven. Schep vlak voor het serveren de pesto er doorheen.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie497 kcal
- Eiwit27.9 g
- Koolhydraten29.4 g
- Vet27 gWaarvan verzadigd8.6 g