Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Italiaanse tomatensoep met kip en courgettespaghetti
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Italiaanse tomatensoep met kip en courgettespaghetti
Stap 1
Verhit de olijfolie in een soeppan en fruit hierin de ui circa 5 minuten op een lage stand. Voeg de tomatenpuree toe en bak kort mee. Voeg de oregano, spaghetti en bouillon toe en breng al roerend aan de kook. Laat de soep 6 minuten zachtjes koken.
Stap 2
Schaaf intussen de courgette in slierten en snijd deze in de lengte een paar keer door. Voeg met de witte bonen en het kippenvlees toe aan de soep. Laat nog 1 minuut zachtjes koken en breng de soep indien nodig op smaak met zout en peper.
Stap 3
Voeg als laatste de peterselie toe. Lekker met stokbrood en pesto.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie595 kcal
- Eiwit53 g
- Koolhydraten47 g
- Vet19 gWaarvan verzadigd4 g
Trefwoorden
