Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Italiaanse croissant
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Italiaanse croissant
Stap 1
Verwarm de oven voor op 225ᵒC. Leg de cherrytomaten op een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster 10-15 minuten in de oven.
Stap 2
Verwarm intussen een koekenpan zonder olie of boter. Rooster hierin de pijnboompitjes tot deze bruin kleuren. Laat afkoelen op een vel keukenpapier.
Stap 3
Snijd de croissant door de helft. Smeer de pesto op de onderste helft van de croissant. Snijd de mozzarella in plakken. Leg deze samen met de cherrytomaatjes op de croissant.
Stap 4
Garneer met de pijnboompitten en basilicumblaadjes.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie512 kcal
- Eiwit16 g
- Koolhydraten32 g
- Vet35 gWaarvan verzadigd16 g