Involtini-spiesen met pancetta en oregano
Ingrediënten
Bereidingswijze Involtini-spiesen met pancetta en oregano
Stap 1
Leg een stuk folie op de schnitzels en klop ze iets platter met een vleeshamer of de bodem van een pan. Hak 1 eetlepel van de oregano en 1 teentje knoflook fijn.
Stap 2
Meng met de pancetta, het ei, broodkruim en een snuf zout. Verdeel dit mengsel over de schnitzels, rol op en steek vast met een prikker.
Stap 3
Verwarm de ovengrill. Snijd de gevulde schnitzels in drieën, verwijder de prikker en rijg 3 rolletjes dwars aan een spies, afgewisseld met de blokjes brood.
Stap 4
Bestrijk met olijfolie en bestrooi de spiesen met zout en peper. Rooster circa 15 minuten op een bakplaat in het midden van de oven en keer halverwege om.
Stap 5
Pureer intussen de rest van de knoflook met een snuf zout. Voeg de rest van de oregano, een scheutje olijfolie en het citroensap toe en meng goed.
Stap 6
Serveer deze saus bij de involtini. Garneer met extra blaadjes oregano en partjes citroen. Lekker met penne of spaghetti met kruidenolie.
Aanvullende benodigdheden
- - vershoudfolie
- - cocktailprikker
- - 4 spiesen
Voedingswaarden
- Energie375 kcal
- Eiwit40 g
- Koolhydraten15 g
- Vet16 gWaarvan verzadigd4 g