Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Indische kip met sajoerboontjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Indische kip met sajoerboontjes
Stap 1
Snijd de kippendij in blokjes. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de sperziebonen schoon.
Stap 2
Verhit een pan met 2 el zonnebloemolie. Bak de kippendijblokjes met de komijn in 10 minuten gaar. Schep regelmatig om.
Stap 3
Breng ruim water in een pan aan de kook en kook de sperziebonen 8 minuten. Giet af en schep de sperziebonen terug in de pan.
Stap 4
Voeg de boemboe en 200 ml water toe en verwarm nog 2 minuten. Roer goed door.
Stap 5
Verwarm intussen de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 6
Verdeel de rijst, sajoerboontjes en cassave kroepoek over de borden. Leg daar de kippendijblokjes op en serveer met de satésaus.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie813 kcal
- Eiwit40.2 g
- Koolhydraten89.3 g
- Vet30.4 gWaarvan verzadigd8.4 g
Trefwoorden
