Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Indiase vegacurry met balletjes en broccoli
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Indiase vegacurry met balletjes en broccoli
Stap 1
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de broccoli in roosjes, schil de stronk en snijd in stukjes. Kook de groente in 6 min. beetgaar.
Stap 2
Verhit intussen 2 el zonnebloemolie in een hapjespan en bak 400 g vegetarische balletjes 2 min. Voeg de currypasta toe en bak 2 min. mee. Voeg de kokosmelk en 200 ml water toe en breng aan de kook. Laat 8 min. zachtjes stoven. Roer af en toe.
Stap 3
Verdeel de rijst over diepe borden en schep de broccoli en balletjes met saus erop.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie681 kcal
- Eiwit25 g
- Koolhydraten69 g
- Vet31 gWaarvan verzadigd17 g