Indiase nacho's met granaatappel
Ingrediënten
Bereidingswijze Indiase nacho's met granaatappel
Stap 1
Blancheer de aardappelblokjes circa 2 minuten in kokend water met zout. Verhit 3 eetlepels olie op middelhoge stand en bak hierin de aardappels met de garam masala krokant en gaar.
Stap 2
Neem de pan van de warmtebron en meng de gember, helft van de ui en helft van het limoensap erdoor. Verwarm de oven voor op 200ºC.
Stap 3
Verdeel de helft van de tortillachips over een bakplaat. Bestrooi met de helft van de aardappelblokjes. Herhaal en bestrooi naar wens met de kaas. Bak in de oven tot de kaas gesmolten is.
Stap 4
Pureer de koriander met de overige ui, knoflook en het overige limoensap fijn. Bestrooi de nacho's met de dadels, granaatappelpitjes, mangochutney en koriandersaus.
Stap 5
Verhit de rest van de olie op middelhoge stand en voeg het komijnzaad en chilipoeder toe. Bak 20 seconden en giet deze olie over de nacho's. Serveer naar wens met een schep Griekse yoghurt.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie805 kcal
- Eiwit23 g
- Koolhydraten63 g
- Vet48 gWaarvan verzadigd21 g
