Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Indiase linzensoep
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Indiase linzensoep
Stap 1
Verhit de olie in een soeppan en bak de kruidenpasta en rode linzen 1 minuut op laag vuur. Voeg 1 liter water en het groentebouillontablet toe en breng aan de kook.
Stap 2
Voeg na 10 minuten de pompoen-spinazievulling toe en laat op laag vuur 5 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Stap 3
Snijd ondertussen de cherrytomaten in kwarten en pluk de blaadjes van de koriander. Verdeel de soep over vier kommen en garneer met de tomaat en koriander. Lekker met geroosterd naanbrood.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie339 kcal
- Eiwit12 g
- Koolhydraten22 g
- Vet20 gWaarvan verzadigd4 g
Trefwoorden
