Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Indiase groentestoof met pompoen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Indiase groentestoof met pompoen
Stap 1
Verwijder de schil van de pompoen, verwijder de pitten en snijd in blokken van 3 cm. Snijd de tomaten in blokken van 3 cm. Pel en snijd de uien fijn. Snijd de spitskool fijn.
Stap 2
Verhit een pan met 2 el olijfolie en bak de ui en pompoen glazig. Voeg de spitskool, tomaten en Indiase curry-kokossoep toe.
Stap 3
Stoof gedurende 15 minuten op laag vuur met de deksel op de pan. Ris intussen de blaadjes van de koriander.
Stap 4
Verdeel de groentestoof over de borden en garneer met de kwark en koriander. Serveer de stoof met de pappadums.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie300 kcal
- Eiwit13.7 g
- Koolhydraten29.5 g
- Vet11.9 gWaarvan verzadigd3.7 g