Terug naar overzicht
Voor 4 personen
IJsshake met chocolade en frambozen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze IJsshake met chocolade en frambozen
Stap 1
Hak de hazelnoten fijn. Snijd de banaan in plakjes. Leg de plakjes banaan op een bord bekleed met bakpapier en laat ze in 1 uur bevriezen. Zet 2 kopjes sterke espressokoffie (totaal 50 ml) en laat afkoelen.
Stap 2
Schep eenderde van de roomijs in de blender en verdeel de plakjes banaan eromheen. Schenk de koffie en melk erbij. Sluit de blender af met het deksel en meng alles op de hoogste stand tot een dikke shake.
Stap 3
Schenk de shake in de glazen. Schep in elk glas 1 bol ijs en schep hier 2 eetlepels chocoladesaus op. Strooi de hazelnoten erover. Schep hierop weer 1 bol ijs en schep hier 1 eetlepel chocoladesaus over. Garneer met de frambozen.
