Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Hutspot met Indiase visballetjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Hutspot met Indiase visballetjes
Stap 1
Laat de vis ontdooien. Schil de aardappelen en snijd in gelijke stukken. Doe de aardappelen en hutspotgroenten in een pan en voeg 250 ml water en zout toe. Kook in 20 tot 25 minuten met de deksel op de pan gaar.
Stap 2
Duw ondertussen zoveel mogelijk vocht uit de vis. Snijd in hele kleine blokjes. Meng de paneermeel, kruidenpasta en zout erdoor en vorm er 8 gelijke balletjes van. Verhit de helft van de olijfolie in een koekenpan en bak de visballetjes op middelhoog vuur in 12 minuten rondom goudbruin en gaar.
Stap 3
Giet de aardappelen met de groenten af en stamp met de rest van de olijfolie, mosterd, peper en zout tot een smeuïge hutspot. Serveer met de visballetjes.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie511 kcal
- Eiwit26 g
- Koolhydraten67 g
- Vet13 gWaarvan verzadigd2 g