Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Hutspot met chipolata
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Hutspot met chipolata
Stap 1
Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van 2 cm. Verwarm twee derde van de olijfolie in een wok en roerbak de hutspotgroenten 2-3 minuten. Strooi de ras el hanout erover en bak nog 1 minuut.
Stap 2
Schep de aardappelblokjes en de bouillon erdoor en breng aan de kook. Smoor de hutspotgroenten en aardappelen in 15-20 minuten zachtjes gaar.
Stap 3
Bestrijk de chipolata dun met olijfolie en bak ze in een hete grillpan in 6-8 minuten rondom bruin en gaar. Keer ze regelmatig.
Stap 4
Stamp de hutspotgroenten en aardappel tot een smeuïge hutspot. Voeg naar smaak wat zout en peper toe. Serveer met de worstjes erop en met mosterd en/of piccalilly.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie650 kcal
- Eiwit25 g
- Koolhydraten55 g
- Vet34 gWaarvan verzadigd10 g