Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Hutspot basisrecept
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Hutspot basisrecept
Stap 1
Verhit de boter in een braadpan en fruit hierin 1/4 van de uien.
Stap 2
Bestrooi het vlees met zout en peper. Voeg het vlees toe aan de uien en bak rondom lichtbruin.
Stap 3
Voeg de laurierblaadjes en bouillon toe en stoof circa 1,5 uur met het deksel op de pan tot het vlees zacht is.
Stap 4
Kook de rest van de uien, wortel en aardappel in circa 20 minuten gaar. Giet af en stamp tot een grove puree.
Stap 5
Verwijder de laurierblaadjes uit het stoofvocht van het vlees. Schep het vlees met een deel van het stoofvocht op de hutspot.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie685 kcal
- Eiwit33 g
- Koolhydraten62 g
- Vet31 gWaarvan verzadigd17 g
Trefwoorden
