Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Hotdogs
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Hotdogs
Stap 1
Snijd 1,5 rode ui in halve ringen. Snipper de rest fijn. Breng 5 eetl. azijn, 4 eetl. water, suiker en zout aan de kook. Schenk in een kommetje
Stap 2
Verhit 1 eetl. olie in een koekenpan en bak de worsten op een lage tot middelhoge stand in ca. 15 min. gaar. Keer regelmatig.
Stap 3
Snijd intussen de paprika in stukjes en de knoflook uit de pot geroosterde paprika's fijn. Meng met de gesnipperde ui, rest van de olie en de rest van de azijn in een kom. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Meng voor de salade de wortel met de spitskool en dressing. Zet samen met de gemarineerde ui, paprikasalsa en andere toppings op tafel.
Stap 5
Snijd de pistolets aan de bovenkant over de lengte in. Leg in elk broodje een worst en maak af met de gewenste toppings.