Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Hotdog met gegrilde braadworst en perzik
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Hotdog met gegrilde braadworst en perzik
Stap 1
Halveer de perziken en verwijder de pit, snijd het vruchtvlees in plakjes. Snipper de sjalotjes.
Stap 2
Verhit de grillpan. Smeer de braadworsten in met de olijfolie. Gril ze in 10 minuten helemaal gaar, keer regelmatig.
Stap 3
Neem uit de pan en leg de plakjes perzik erin. Grill ze kort aan beide kanten tot er mooie grillstrepen ontstaan.
Stap 4
Meng de chilisaus met de crème fraîche.
Stap 5
Snijd de pistoletjes in aan de bovenkant en vouw ze iets open. Vul met de veldsla, plakjes perzik en braadworsten.
Stap 6
Lepel er wat van de chilidip over en bestrooi met de gesnipperde sjalot.