Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Hongaarse goulash
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Hongaarse goulash
Stap 1
Kruis de tomaten in, leg ze even in kokend water, pel ze en snijd ze in stukjes.
Stap 2
Verwarm de olie in een braadpan en fruit hierin de ui en de knoflook. Voeg versgemalen peper, paprikapoeder en de vleesblokjes toe en braad dit 2 minuten aan.
Stap 3
Verwarm de kippenbouillon en giet deze op het vlees zodat dit net onder staat. Breng aan de kook en laat daarna 1,5 uur zachtjes stoven.
Stap 4
Schep daarna de paprika's en de tomaten erdoor en laat de goulash nog 30 minuten met deksel schuin op de pan zachtjes garen.
Stap 5
Schep de chorizoreepjes met de yoghurt door de goulash. Verwarm nog even zonder te koken. Voeg zout naar smaak toe. Serveer er witte rijst of zilvervliesrijst bij.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie525 kcal
- Eiwit41 g
- Koolhydraten10 g
- Vet35 gWaarvan verzadigd13 g
Trefwoorden
