Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Homemade vissticks met remoulade
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Homemade vissticks met remoulade
Stap 1
Schep de bloem op een bord en meng met een snufje zout en peper. Zet een kom met de geklutste eieren en een kom met broodkruim klaar.
Stap 2
Doop de visreepjes een voor een eerst in de bloem, dan in het ei en vervolgens in het broodkruim.
Stap 3
Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan en bak hierin de vissticks goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.
Stap 4
Maak intussen de remoulade en meng de crème fraîche met de augurk, kappertjes, citroenrasp en -sap, peterselie en dille. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de vissticks warm met de saus.
Aanvullende benodigdheden
- - keukenpapier