Home made loaded nacho’s
Ingrediënten
Bereidingswijze Home made loaded nacho’s
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C.
Stap 2
Snijd de tortillawraps in punten en kwast ze aan beide kanten in met 1 el olijfolie.
Stap 3
Spreid ze uit op een bakplaat en bak ze in 10 minuten krokant in de oven, kijk halverwege hoe hard het gaat, en hussel ze eventueel om.
Stap 4
Snijd de witte ui in halve ringen en de trostomaten in halve plakjes. Laat de mais en kidneybonen uitlekken.
Stap 5
Verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de uien in 3 minuten zacht. V
Stap 6
Voeg de kipstukjes toe en bak 4 minuten mee. Schep de mais, kidneybonen en tomaat door het uienmengsel en warm kort op.
Stap 7
Leg de zelfgemaakte nacho’s in een ovenschaal en schep het uien-bonen mengsel erop. Strooi de kaas erover en gaar nog 10 minuten in de oven.
Stap 8
Halveer de avocado en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees uit de schil en prak tot een dip. Meng met de zure room en breng op smaak met wat zout.
Stap 9
Serveer de home-made nacho’s met de avocadodip.
Aanvullende benodigdheden
- - grote ovenschaal of bakplaat
Voedingswaarden
- Energie705 kcal
- Eiwit33 g
- Koolhydraten66 g
- Vet30 gWaarvan verzadigd10 g