Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Hollandse vegaballetjes met boerenkool en kapucijners
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Hollandse vegaballetjes met boerenkool en kapucijners
Stap 1
Doe de kapucijners in een vergiet en spoel af. Laat goed uitlekken. Verhit 2 el zonnebloemolie in een hapjespan en bak 400 g vegetarische balletjes 3 min. Voeg de boerenkool toe en bak 3 min. mee. Schep regelmatig om.
Stap 2
Meng intussen de mosterd met 2 el water en 3 el vocht uit de pot van de Amsterdamse ui. Voeg samen met de kapucijners en ui toe en verwarm al omscheppend 5 min.
Stap 3
Serveer in diepe borden met extra mosterd.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie349 kcal
- Eiwit27 g
- Koolhydraten24 g
- Vet11 gWaarvan verzadigd1 g