Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Hollandse garnalencocktail met Aziatische twist
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Hollandse garnalencocktail met Aziatische twist
Stap 1
Halveer de avocado’s, verwijder de pit en schep met een lepel het vruchtvlees uit de schil. Rasp de schil van de limoen en pers de vrucht uit. Snijd de koriander fijn.
Stap 2
Mix de avocado’s, de helft van de koriander, 3 el olijfolie, chilivlokken en limoenrasp en -sap tot een crème.
Stap 3
Pel en snijd de sjalotten in dunne halve ringen. Marineer deze 10 minuten met de rijstazijn.
Stap 4
Meng de sesamolie en het sesamzaad door de Hollandse garnalen.
Stap 5
Verdeel de avocadocrème over de glazen en verdeel hierover de Hollandse garnalen en gemarineerde sjalot. Steek de paprika crackers erbij, garneer met de overige koriander en serveer.
Aanvullende benodigdheden
- - staafmixer
Voedingswaarden
- Energie305 kcal
- Eiwit10 g
- Koolhydraten9 g
- Vet24.3 gWaarvan verzadigd3 g