Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Hollands garnalentaartje
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Hollands garnalentaartje
Stap 1
Maal het roggebrood en de amandelen grof in een keukenmachine en roer de boter erdoor. Klop de slagroom lobbig.
Stap 2
Pureer de roomkaas met de doperwten, peterselie, zout en peper tot een crème. Spatel de slagroom erdoor.
Stap 3
Zet de kookringen op de bakplaat of op de bordjes. Schep een laagje van het roggebroodmengsel erin als bodem en strijk glad met een vochtige lepel. Verdeel de kaascrème erover en strijk deze ook glad. Laat afgedekt minimaal 2 uur opstijven in de koelkast (dit kan ook een dag van tevoren).
Stap 4
Snijd de taartjes met een scherp mes los van de rand en verwijder de kookringen. Leg de garnalen en een partje limoen erop en verdeel de tuinkers rondom de taartjes.