Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Hoisin tempé met paksoi
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Hoisin tempé met paksoi
Stap 1
Kook de rijst. Meng in een kom 2 eetlepels hoisin woksaus met de gember en sesamolie en roer door. Schep de tempé erdoor en laat even staan.
Stap 2
Verhit de zonnebloemolie in een wok of hapjespan en bak hierin de gemarineerde tempé goudbruin en knapperig. Schep uit de pan en houd apart.
Stap 3
Verhit de overige zonnebloemolie en voeg de knoflook, paksoi, rode peper en overige woksaus toe. Roerbak circa 5 minuten. Serveer de knapperige tempé met de rijst en gewokte paksoi.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie545 kcal
- Eiwit16 g
- Koolhydraten77 g
- Vet18 gWaarvan verzadigd3 g