Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Het paa naam tok
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Het paa naam tok
Stap 1
Verwijder de buitenste bladeren van de krop ijsbergsla en snijd de krop in kwarten. Spoel onder koud water en schud goed uit. Leg onder een schone doek in de koelkast.
Stap 2
Klop intussen het limoensap, de sojasaus, honing en chilipeper door elkaar. Snijd grote paddenstoelen in stukken. Schud de paddenstoelen in een grote schaal om met de olie.
Stap 3
Verhit een koekenpan en rooster hierin de paddenstoelen om en om bruin. Schep in een schaal en meng de sojadressing, ui en paprika erdoor. Laat afkoelen tot lauwwarm en schep dan de helft van de groene kruiden erdoorheen.
Stap 4
Verwijder de kernen van de ijsbergslakwarten. Leg elk kwart als een kommetje op elk bord en schep de paddenstoelensalade erop. Bestrooi met extra kruiden en serveer direct.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie180 kcal
- Eiwit5 g
- Koolhydraten14 g
- Vet11 gWaarvan verzadigd1 g