Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Herfstsalade met krieltjes en brietoast
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Herfstsalade met krieltjes en brietoast
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Leg de sneetjes ciabatta op de bakplaat en rooster 6 min.
Stap 2
Verhit in een koekenpan 2 el olijfolie. Bak de krieltjes in 10 min. goudgeel en gaar. Klop intussen een dressing van de laatste 2 el olijfolie, de azijn en mayonaise. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Voeg de knoflook toe aan de krieltjes en bak 1 min. mee. Voeg de champignons toe en bak ze met de krieltjes in 4 min. gaar.
Stap 4
Beleg de ciabattatoast met de brie. Zet de toast nog 6 min. in de oven en laat de brie smelten.
Stap 5
Verdeel de slamelange over 4 borden. Schep de krieltjes met de champignons erop. Besprenkel met de dressing en leg de brietoast erop.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie601 kcal
- Eiwit17 g
- Koolhydraten74 g
- Vet25 gWaarvan verzadigd10 g