Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Hasselback-aardappels met groene kruiden en krokant spek
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Hasselback-aardappels met groene kruiden en krokant spek
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Leg de aardappels op een grote lepel en snijd de aardappel met een scherp mes in, tot dunne plakjes. De lepel voorkomt dat je de plakjes helemaal los snijdt.
Stap 2
Leg de aardappels in de ovenschaal en bestrijk rondom met olie. Verdeel rozemarijnnaaldjes en stukjes pancetta tussen de schijfjes en maal peper erover. Bak de aardappels in het midden van de oven in circa 1 uur gaar en knapperig.
Aanvullende benodigdheden
- - ovenschaal
Voedingswaarden
- Energie295 kcal
- Eiwit12 g
- Koolhydraten28 g
- Vet14 gWaarvan verzadigd4 g
