Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Hash browns van zoete aardappel met avocado en ei
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Hash browns van zoete aardappel met avocado en ei
Stap 1
Rasp de zoete aardappels. Meng met een snuf zout en laat 5 minuten staan. Klop 1 ei los. Knijp de aardappelrasp uit en meng met de cayennepeper, komijn en het losgeklopte ei.
Stap 2
Verhit de olie en bak hierin kleine, dunne pannenkoekjes van het aardappelmengsel. Bak aan beide kanten goudbruin.
Stap 3
Kook intussen de overige eieren in 6 minuten halfzacht. Snijd het vruchtvlees van de avocado's in plakjes. Serveer de hash browns met de avocado en een eitje erop.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie420 kcal
- Eiwit10 g
- Koolhydraten23 g
- Vet30 gWaarvan verzadigd5 g