Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Hartige taart met zoete puntpaprika en Hollandse geitenkaas
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Hartige taart met zoete puntpaprika en Hollandse geitenkaas
Stap 1
Snijd de puntpaprika in dunne reepjes en de rode uit in dunne halve ringen. Verwarm de oven voor op 200°C. Vet de sprinvorm in met boter of olie.
Stap 2
Bekleed de springvorm met het verse bladerdeeg. Klop de eieren los met de crème fraîche en de geraspte geitenkaas. Breng op smaak met versgemalen peper en zout.
Stap 3
Schep de groenten door het ei-mengsel. Giet het mengsel in de vorm. Bak in het midden van de oven in ca. 35-40 minuten goudbruin en gaar.
Stap 4
Dek af met aluminiumfolie als de bovenkant te donker wordt. Lekker met een salade van babyspinazie, aangemaakt met een dressing van olijfolie, citroensap en mosterd.
Aanvullende benodigdheden
- - springvorm 24 cm
Voedingswaarden
- Energie745 kcal
- Eiwit23 g
- Koolhydraten30 g
- Vet57 gWaarvan verzadigd31 g