Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Hartige taart met spinazie en pompoen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Hartige taart met spinazie en pompoen
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de zongedroogde tomaten in stukjes van 1 cm. Snijd de zalmfilet in blokken van 2 cm.
Stap 2
Bereid de hartige taart volgens de beschrijving op de verpakking met de melk en eieren.
Stap 3
Verhit een pan met 2 el olijfolie en bak de pompoenblokjes, spinazie en zongedroogde tomaten 3 minuten. Giet het overtollig vocht af, breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Verdeel de groenten en de zalm over de taartbodem. Giet het eimengsel over de groenten en verdeel de geraspte kaas over het geheel. Plaats 30 minuten in de oven.
Stap 5
Snijd de taart in stukken en serveer.