Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Hartige pannenkoekentaart
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Hartige pannenkoekentaart
Stap 1
Verwarm de oven voor op 170 ℃. Snijd de tomaten in flinterdunne plakjes. Verdeel in 7 porties. Laat de paprika uitlekken en dep droog met keukenpapier. Snijd in reepjes en verdeel in 8 porties.
Stap 2
Besmeer een pannenkoek met pesto en leg in de springvorm. Verdeel 1 portie tomaten en paprika over de pesto en bestrooi met ⅛ van de geraspte kaas. Herhaal en stapel de panenkoeken op elkaar, garneer de toren met de helft van de mozzarellabolletjes. Bak de pannenkoekentaart 15 min. in de oven.
Stap 3
Neem uit de springvorm. Garneer de pannenkoekentaart met rucola, gescheurde basilicumblaadjes, paprikareepjes en rest van de mozzarellabolletjes.
Aanvullende benodigdheden
- - springvorm
Voedingswaarden
- Energie568 kcal
- Eiwit25 g
- Koolhydraten41 g
- Vet32 gWaarvan verzadigd15 g