Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Hartige paasmuffins
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Hartige paasmuffins
Stap 1
Verwarm de oven op 200°C. Vet de holtes van de muffinvorm in. Hak de peconnoten fijn. Snijd de paprika in kleine blokjes. Hak de bladpeterselie grof. Meng in een kom pecannoten met zelfrijzend bakmeel en geraspte kaas. Laat de boter smelten. Breek de eieren erboven en schenk er al roerend de melk en gesmolten boter bij. Roer tot een beslag.
Stap 2
Schep kipreepjes, paprika en peterselie door het beslag en schep het beslag in de holtes van de muffinvorm.
Stap 3
Schuif de muffinvorm in het midden van de oven en bak de muffins in 25-30 minuten goudbruin en gaar. Laat de muffins afkoelen tot lauwwarm of koud.