Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Hartige banketletter
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Hartige banketletter
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Splits het ei en klop de eidooier los. Het eiwit wordt niet gebruikt. Leg het deeg op het werkblad. Rol de worst uit en snijd het vel over de lengte open. Verwijder het vel en leg het worstvlees in de lengte in het midden van het deeg.
Stap 2
Besmeer de worst met de ketchup en vouw het deeg erover dicht. Stop de uiteinden van het deeg in en druk de randen goed dicht. Leg met de naad naar beneden op de met bakpapier beklede bakplaat. Vorm de staaf in de letter S.
Stap 3
Bestrijk het deeg met het eigeel en bestrooi met sesamzaad. Bak in 30-35 min. in het midden van de oven goudgeel en gaar.
Stap 4
Laat 15 min. afkoelen en snijd in stukjes.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie195 kcal
- Eiwit9 g
- Koolhydraten10 g
- Vet13 gWaarvan verzadigd6 g