Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Hartenkoekjes met havermout en banaan
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Hartenkoekjes met havermout en banaan
Stap 1
Rooster de amandelen in een droge, hete koekenpan goudbruin. Prak de banaan helemaal fijn en meng de havermout, honing, boter, kaneel, cacao en chocolade erdoor. Schep ten slotte de amandelen erdoor.
Stap 2
Verwarm de oven voor op 180ºC. Maak met 2 lepels hoopjes deeg met voldoende tussenruimte op de bakplaat. Zet het hartvormpje steeds op een hoopje deeg en druk het aan de binnenkant tegen de randen, zodat een mooi hartje ontstaat. Bak de koekjes in de oven in circa 20 minuten goudbruin. Laat goed afkoelen en bestuif met poedersuiker.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
- - hartvormige steker
Voedingswaarden
- Energie585 kcal
- Eiwit10 g
- Koolhydraten62 g
- Vet31 gWaarvan verzadigd15 g