Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Haringtorentje met avocado
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Haringtorentje met avocado
Stap 1
Halveer de avocado’s, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd de avocado’s en komkommer in blokken van 1 cm.
Stap 2
Snijd de dille grof. Meng de avocado en komkommer met de helft van de dille en 2 el olijfolie. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Snijd de haring in stukken van 2 cm. Snijd het loof van de radijs en bewaar deze. Schaaf de radijs in plakjes met de mandoline of snijd in plakken.
Stap 4
Verdeel het avocadomengsel in een rondje over het midden van de borden en leg hier de haring en plakjes radijs om en om bovenop.
Stap 5
Verdeel de yoghurtmayonaise over het haringtorentje en garneer met de rest van de dille en het loof van de radijs.
Aanvullende benodigdheden
- - mandoline
Voedingswaarden
- Energie315 kcal
- Eiwit14 g
- Koolhydraten6.1 g
- Vet25.1 gWaarvan verzadigd3.8 g