Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Haringsalade
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Haringsalade
Stap 1
Kook de aardappels in de schil in ruim water met zout gaar. Laat afkoelen en pel ze. Snijd de aardappels in blokjes en meng in een kom met de augurk, ui, appel en haring.
Stap 2
Klop het citroensap met de mayonaise, zure room en de helft van de bieslook los en breng op smaak met flink wat peper. Schep deze dressing door de haringsalade en laat in de koelkast circa 2 uur op smaak komen.
Stap 3
Schep de salade op bordjes en garneer met een toefje kervel en de rest van de bieslook. Lekker met geroosterd brood.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie320 kcal
- Eiwit16 g
- Koolhydraten24 g
- Vet17 gWaarvan verzadigd4 g
Trefwoorden
