Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Haricots verts met crispy knoflook en rauwe ham
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Haricots verts met crispy knoflook en rauwe ham
Stap 1
Breng een ruime pan met water en 1 eetlepel zout aan de kook. Voeg de haricots verts toe en blancheer ze 3 minuten. Giet af en laat uitdampen.
Stap 2
Verhit de olie in een wok op middelhoge stand en bak hierin de plakjes knoflook tot ze lichtbruin kleuren. Schep met een schuimspaan uit de pan op een bord.
Stap 3
Voeg de repen ham toe aan de pan en roerbak ze 1 minuut op een hoge stand. Voeg de haricots verts toe en roerbak samen nog 3 minuten, tot de bonen licht kleuren. Schakel de warmtebron uit en schep de krokante knoflook door de boontjes.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie190 kcal
- Eiwit9 g
- Koolhydraten7 g
- Vet13 gWaarvan verzadigd2 g