Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Halloumi-nuggets met pittige honingdip
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Halloumi-nuggets met pittige honingdip
Stap 1
Snijd de halloumi in blokjes van 2 cm. Meng de bloem, paprikapoeder en knoflookpoeder in een diep bord. Klop het ei los in een ander diep bord en doe de panko in een derde diep bord. Wentel de blokjes kaas achtereenvolgens door het bloemmengsel, het ei en de panko tot ze rondom helemaal bedekt zijn.
Stap 2
Verhit de olie in een wok en bak hierin Voedingswaarde per persoon: de helft van de halloumi-nuggets in circa 3 minuten goudbruin. Schep regelmatig om. Schep ze uit de olie met een schuimspaan en laat uitlekken op keukenpapier. Herhaal met de volgende portie.
Stap 3
Meng voor de dip de honing met de chilipepervlokken in een kommetje. Serveer de nuggets met de pittige honingdip.
Aanvullende benodigdheden
- - keukenpapier
Voedingswaarden
- Energie375 kcal
- Eiwit14 g
- Koolhydraten28 g
- Vet23 gWaarvan verzadigd2 g