Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Hachee uit de slowcooker
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Hachee uit de slowcooker
Stap 1
Breng het vlees op smaak met zout en/of peper. Meng de bloem erdoor. Verhit de boter in een grote koekenpan. Bak het vlees, eventueel in 2 porties, in 6-8 min. rondom aan. Doe het vlees in de slowcooker.
Stap 2
Bak in het achtergebleven bakvet de uienringen lichtbruin en doe ze bij het vlees in de slowcooker. Voeg de bouillon, appelstroop, mosterd, azijn, laurierblaadjes en kruidnagels toe.
Stap 3
Doe het deksel op de slowcooker en gaar 8-10 uur op laag of 4-6 uur op hoog, totdat het vlees heel mals is en uit elkaar valt.
Stap 4
Verwijder voor serveren de laurierblaadjes en breng op smaak met zout en/of peper.
Aanvullende benodigdheden
- - slowcooker
Voedingswaarden
- Energie258 kcal
- Eiwit40 g
- Koolhydraten10 g
- Vet6 gWaarvan verzadigd4 g