Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Groentesticks van de BBQ
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Groentesticks van de BBQ
Stap 1
Steek de BBQ aan. Snijd de bloemkool in roosjes van 3 cm. Snijd de perzik in parten. Snijd de champignons door de helft. Pel de rode ui en snijd deze in parten.
Stap 2
Snijd 3 cm van de onderkant van de asperges en snijd deze in 3 stukken.
Stap 3
Breng een pan met water aan de kook en kook de bloemkool in 3 minuten beetgaar. Giet af en meng de bloemkool met het gerookte paprikapoeder en 1 el olijfolie.
Stap 4
Rijg de groenten en perzik om en om aan de satéprikkers. Verdeel hier 1 el olijfolie overheen.
Stap 5
Gril de groentesticks in 8 minuten om en om op de BBQ gaar. Gril intussen de pitabroodjes 5 minuten op de BBQ.
Stap 6
Breng op smaak met zout en peper.
Stap 7
Serveer de groentesticks met de pitabroodjes en aioli.
