Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Groentepaella van parelcouscous
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Groentepaella van parelcouscous
Stap 1
Snijd de trostomaten in parten. Hak de peterselie grof. Snijd de wortel en courgette in plakken. Snijd de paprika in repen.
Stap 2
Verhit een pan met 2 el olijfolie en bak de paprika, courgette en wortel 5 minuten. Los intussen het groentebouillontablet op in 600 ml kokend water.
Stap 3
Voeg de parelcouscous, paellakruiden, groentebouillon en de helft van de peterselie toe aan de groenten.
Stap 4
Laat 13 minuten zachtjes koken met de deksel op de pan. Voeg na 5 minuten de tomatenpartjes toe en roer door.
Stap 5
Breng op smaak met zout en peper.
Stap 6
Verdeel de paella over de borden en garneer met de rest van de peterselie.
Stap 7
Let op: de voedingswaarden van de paellakruiden zijn niet bekend.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie329 kcal
- Eiwit11.6 g
- Koolhydraten64.1 g
- Vet1.6 gWaarvan verzadigd0.3 g