Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Groente pad thai wraps
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Groente pad thai wraps
Stap 1
Kook de snijbonen 5 minuten in water met zout. Giet af en snijd in de lengte in repen. Pluk de blaadjes van de koriander. Rasp de groene schil van de limoenen en pers de vruchten uit.
Stap 2
Meng voor de pindadressing de pindakaas, zoete chilisaus, sojasaus, 3 el water, 5 el limoensap en het limoenrasp. Breng op smaak met peper en zout. Verhit de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 3
Verdeel de snijbonen, wortel, rode kool, taugé en koriander over de tortillawraps en besprenkel met de dressing. Vouw de zijkanten naar binnen en rol op. Snijd schuin doormidden en bewaar in een goed afsluitbare trommel of serveer direct.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie493 kcal
- Eiwit15 g
- Koolhydraten57 g
- Vet21 gWaarvan verzadigd4 g