Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Groente-omelet met friszure saus
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Groente-omelet met friszure saus
Stap 1
Verhit voor de saus de arachideolie en fruit hierin de gember en knoflook. Voeg de ketchup, azijn en sojasaus toe en verwarm.
Stap 2
Leng de maizena aan met 2 eetlepels van het ananassap en bind de saus ermee. Schep de ananas en augurk erdoor.
Stap 3
Klop voor de omelet 3 eieren los met een snufje Chinees vijfkruidenpoeder. Verwarm de oven voor op 150ºC. Verhit een scheutje olie en roerbak hierin een kwart van de champignons en een kwart van de wokgroenten 3 minuten. Giet wat eimengsel erop en laat stollen, tot de bovenkant niet meer vloeibaar is. Schuif de omelet op een bord en klap dubbel.
Stap 4
Bak zo nog 3 omeletten, houd ze na het bakken warm in de oven. Bestrooi met de koriander en serveer met de zure saus. Lekker met mie of rijst.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie475 kcal
- Eiwit26 g
- Koolhydraten19 g
- Vet31 gWaarvan verzadigd7 g