Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Groenekoolstoofpot met corned beef
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Groenekoolstoofpot met corned beef
Stap 1
Breng in een hapjespan de bouillon met het sinaasappelsap en het karwijzaad aan de kook.
Stap 2
Schil de aardappelen en snijd in plakken.
Stap 3
Snijd de winterwortel in plakken.
Stap 4
Verdeel de kool in parten (2 p.
Stap 5
p.
Stap 6
).
Stap 7
Leg de parten kool in de bouillon en leg de plakken aardappel en wortel ertussen.
Stap 8
Kook de groenten 10 minuten met de deksel op de pan.
Stap 9
Snijd de corned beef in plakken (2 p.
Stap 10
p.
Stap 11
) en leg ze op de groenten.
Stap 12
Kook de groenten in nog 2-5 minuten beetgaar.
Stap 13
Schep de groene kool met aardappel en wortel met een schuimspaan in warme diepe borden en leg de plakken corned beef erop.
Stap 14
Kook op hoog vuur het vocht in en roer de mosterd erdoor.
Stap 15
Geef deze jus apart erbij.
