Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Groene shakshuka spinazie en munt
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Groene shakshuka spinazie en munt
Stap 1
Laat de gewenste hoeveelheid groene pepers uitlekken en snijd in ringen.
Stap 2
Verhit een hapjespan met de olie en roerbak de ui met de broccolirijst. Voeg de gesneden groene pepers toe en bak mee.
Stap 3
Slink de spinazie in kleine porties op laag vuur bij de broccoli. Schenk er de slagroom bij en laat wat vocht verdampen.
Stap 4
Breng op smaak met een beetje nootmuskaat zout en versgemalen peper.
Stap 5
Maak 4 kuiltjes in de groenten en breek in elke holte een ei. Laat de dooiers heel. Strooi er de munt over en laat de eieren met het deksel op de pan in 8 - 10 minuten rustig stollen.
Stap 6
Hak intussen de gerookte amandelen grof. Strooi voor serveren de gehakte amandelen over de shakshuka en leg er een paar hele groene pepers op.