Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Groene shakshuka met peterselieyoghurt
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Groene shakshuka met peterselieyoghurt
Stap 1
Verhit de olijfolie en bak hierin de ui, bleekselderij en spruitjes circa 10 minuten.
Stap 2
Voeg de paprika en broccoli toe en bak nog 10 minuten. Voeg de bouillon toe. Pureer intussen de ingrediënten voor de saus.
Stap 3
Maak 4 kleine kuiltjes in de pan tussen de groenten en breek de eieren in de kuiltjes. Bestrooi met de feta. Gaar afgedekt 3-5 minuten tot de eieren gaar zijn, maar nog wel zacht.
Stap 4
Giet de yoghurtsaus langs de eidooiers, bestrooi met de bieslook en serveer direct.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie395 kcal
- Eiwit21 g
- Koolhydraten15 g
- Vet25 gWaarvan verzadigd9 g
![Smakelijk eten!](https://d3r3h30p75xj6a.cloudfront.net/static-images/deka/web/smakelijk-eten-dark-s.png)