Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Groene maaltijdsalade met tonijn
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Groene maaltijdsalade met tonijn
Stap 1
Kook de eieren in circa 6 minuten halfzacht. Kook de sperziebonen en tuinbonen in 6-8 minuten beetgaar. Spoel af met koud water. Dop de tuinbonen eventueel dubbel.
Stap 2
Meng het citroensap met de olijfolie. Voeg de kappertjes met 1 eetlepel van het vocht van de kappertjes toe en breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Meng in een kom de spinazie met de avocado, tonijn en bonen. Besprenkel met de dressing. Halveer de eieren en leg deze op de salade.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie560 kcal
- Eiwit33 g
- Koolhydraten11 g
- Vet40 gWaarvan verzadigd6 g