Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Groene-groentenstamppot met geitenkaas
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Groene-groentenstamppot met geitenkaas
Stap 1
Verdeel de broccoli in roosjes en de steel in stukjes. Kook samen met de groene kool circa 10 minuten in water met zout. Rooster de noten in een droge, hete koekenpan. Houd apart.
Stap 2
Giet de broccoli en kool af. Roer de spinazie en kikkererwten erdoor. Voeg het limoensap, de sojasaus, olijfolie en de helft van de kruiden toe en stamp grof.
Stap 3
Leg de geitenkaas op de stamppot en bestrooi met de noten en de overige kruiden.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie490 kcal
- Eiwit26 g
- Koolhydraten23 g
- Vet28 gWaarvan verzadigd6 g
![Smakelijk eten!](https://d3r3h30p75xj6a.cloudfront.net/static-images/deka/web/smakelijk-eten-dark-s.png)