Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Groene-groentengalette
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Groene-groentengalette
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Leg het deeg op de bakplaat. Meng de roomkaas met de pesto en Parmezaanse kaas en bestrijk het deeg ermee.
Stap 2
Bestrijk de courgettelinten met olijfolie en rooster ze in een hete grillpan. Verdeel alle groene groenten tot 3 cm van de rand over het deeg. Bestrooi met de Italiaanse kruiden en besprenkel met een beetje olijfolie.
Stap 3
Vouw de deegranden een stukje om over de groenten. Bestrijk de rand met eidooier en bak de galette 20-25 minuten in het midden van de oven.
Stap 4
Bestrooi voor het serveren met (zee)zout en de basilicum. Lekker met een groene salade.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie640 kcal
- Eiwit17 g
- Koolhydraten37 g
- Vet45 gWaarvan verzadigd20 g