Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Groene gazpacho
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Groene gazpacho
Stap 1
Snijd de schil van de watermeloen en snijd het vruchtvlees. Schil de komkommer en snijd hem in blokjes. Snijd de avocado doormidden, haal de pit er uit en schep het vruchtvlees eruit.
Stap 2
Pel het teentje knoflook, rits/pluk de kruiden van de takjes. Rooster de walnoten in een droge koekenpan. Doe alle bovengenoemde ingrediënten (behalve de citroen) in de keukenmachine. Schenk de olijfolie erbij en pureer alles glad. Zet minstens 1 uur in de koeling. Breng voor het serveren op smaak met citroensap, zout en peper.
Aanvullende benodigdheden
- - keukenmachine
Voedingswaarden
- Energie400 kcal
- Eiwit5 g
- Koolhydraten12 g
- Vet36 gWaarvan verzadigd4 g